NSMS

Det 15. norske seminar i massespektrometri
NSMS MS-seminar Kontakt NSMS

 

Norsk Selskap for Massespektrometri (NSMS)
har den store glede å invitere deg og dine kollegaer til
det 15. norske seminar i massespektrometri

Seminaret finner sted 18. - 21. januar 2015, og er et tradisjonsrikt seminar som også denne gangen arrangeres på Quality Hotel & Resort Hafjell, som ligger 20 km nord for Lillehammer.

Vårt faglige programtilbud foregår hver dag etter vi har inntatt en nydelig lunsj. Tiden før lunsj brukes selvsagt etter eget ønske, men er ment å brukes til å vedlikeholde og få nye kontakter. Hafjell er meget godt tilrettelagt for all skisport. For de av dere som ikke er så veldig glade i slike aktiviteter kan vi lokke med en tur i gondolheisen som går opp til Hafjelltoppen. Her kan du blant annet ta en kopp kaffe og nyte utsikten.

Første sirkulære

Andre sirkulære

Søndag starter med MS-kurs gitt av Professor Dr. Ron Heeren "Introduction to Imaging Mass Spectrometry”. Kurset er inkludert i registreringsavgiften, og gir en lettfattelig innføring i et meget spennede felt. Det vil også være muligheter for å delta på brukermøter hos flere av MS-leverandørene.

Kurset finner sted mellom lunsj og brukermøtene som utstyrsleverandørene holder søndag ettermiddag, hvor du kan høre om de nyeste nyhetene. Plakater og utstilling er integrert og tilgjengelig gjennom hele møtet.

NSMS avholder generalforsamling i forbindelse med seminaret. Generalforsamlingen finner sted i Fakkelmannen mandag 19. januar kl 1830 – 1930. Alle medlemmer oppfordres til å delta og saker som skal tas opp skal være styret i hende senest 14 dager før møtet.

Innmelding i NSMS kan gjøres ved å fylle ut innmeldingsskjemaet.

MS seminar