NSMS

15NSMS - Påmelding
NSMS MS-seminar Kontakt NSMS

 

Påmelding av deltakere og faglige bidrag til
det 15. norske seminar i massespektrometri

Påmelding av GoTodeltaker GoTofaglig bidragRegistrering

Konferansen holdes på Quality Hotel & Resort Hafjell, 17 km nord for Lillehammer og 160 km fra Oslo Lufthavn, Gardermoen fra søndag 18. januar til onsdag 21. januar 2015.

Søndag starter med MS-kurs gitt av Professor Dr. Ron Heeren “Introduction to Imaging Mass Spectrometry” og det vil også være muligheter for å delta på brukermøter hos flere av MS-leverandørene.

Søndag vil konferansen åpne med velkomst og så et planarforedrag av Professor Thomas Moritz om "The Swedish Metabolomic Centre", deretter vil middagen starte kl 20:00.

Mandag og tirsdag er programmet lagt opp til mulighet for nettverksbygging og kontaktskaping utendørs om formiddagen, før det faglige programmet starter etter lunsj og holder på til ca. 19, før middag. Onsdag er det foredrag etter frokost og frem til lunsj før avreise.

Posterutstilling og leverandørutstillingen vil være integrert i hverandre og vil være tilgjengelig gjennom hele møtet.

Alle måltidene fra middag på søndag (18. Jan) til og med frokost onsdag (21. Jan) er inkludert i hotellkostnadene, dette gjelder også for gjester.

Spørsmål vedrørende påmeldinger kan sendes arrangementskomiteen via vårt kontaktskjema

Påmelding av deltakere og faglige bidrag

Påmeldingsfrist: 01.12.2014

Påmelding til seminaret er stengt.

Påmelding til seminaret er avsluttet. Dersom noen likevel ønsker å spørre om mulighet til å etteranmelde poster eller deltaker kan henvendelse om dette sendes til arrangementskomiteen via vårt kontaktskjema.

GoToListe over deltakere

GoToListe over registrerte bidrag