NSMS

Det 16. norske seminar i massespektrometri
NSMS MS-seminar Kontakt NSMS

 

Norsk Selskap for Massespektrometri (NSMS)
har den store glede å invitere deg og dine kollegaer til
det 16. norske seminar i massespektrometri

Seminaret finner sted 22. - 25. januar 2017, og er et tradisjonsrikt seminar som også denne gangen arrangeres på Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort, som ligger 20 km nord for Lillehammer.

Vårt faglige programtilbud foregår også denne gangen på ettermiddagen etter vi har inntatt en nydelig lunsj. Tiden før lunsj brukes etter eget ønske, men er ment å brukes til å vedlikeholde og få nye kontakter. Hafjell er meget godt tilrettelagt for all skisport. For de av dere som ikke er så veldig glade i slike aktiviteter kan vi lokke med en tur i gondolheisen som går opp til Hafjelltoppen. Her kan du blant annet ta en kopp kaffe og nyte utsikten.

GoToFørste sirkulære PDF GoToAndre sirkulære PDF GoToTredje sirkulære PDF

GoTo Foreløpig deltakerliste

Liste over registrerte bidrag

Søndag starter med kurs i "Kvalitetssikring og validering av bioanalytiske metoder" og "Mikroekstraksjon fra biologiske prøver ved hjelp av kunstige væskemembraner kombinert med massespektrometri - fremtidens teknologi!" 

Flere av MS-leverandørene invitere til brukermøter.

Kurset finner sted mellom lunsj og brukermøtene som utstyrsleverandørene holder søndag ettermiddag, hvor du kan høre om de nyeste nyhetene. Plakater og utstilling er integrert og tilgjengelig gjennom hele møtet.

NSMS avholder generalforsamling i forbindelse med seminaret. Generalforsamlingen finner sted i Fakkelmannen mandag 23. januar kl 1830 – 1930. Alle medlemmer oppfordres til å delta og saker som skal tas opp skal være styret i hende senest 14 dager før møtet.

Innmelding i NSMS kan gjøres ved å fylle ut innmeldingsskjemaet.

MS seminar