NSMS

16 NSMS - Registrering
NSMS MS-seminar Kontakt NSMS

 

Påmelding av deltakere og faglige bidrag til
det 16. norske seminar i massespektrometri

Påmelding av GoTodeltaker GoTofaglig bidrag

Registrering

Konferansen holdes på Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort, 17 km nord for Lillehammer og 160 km fra Oslo Lufthavn, Gardermoen fra søndag 22. januar til onsdag 25. januar 2015.

Søndag starter med kurs i "Kvalitetssikring og validering av bioanalytiske metoder" og "Mikroekstraksjon fra biologiske prøver ved hjelp av kunstige væskemembraner kombinert med massespektrometri - fremtidens teknologi!" 

Flere av MS-leverandørene invitere til brukermøter.

Søndag vil konferansen starte med velkomst og åpningsforedrag, deretter vil middagen starte kl 20:00.

Mandag og tirsdag er programmet lagt opp til mulighet for nettverksbygging og kontaktskaping utendørs om formiddagen, før det faglige programmet starter etter lunsj og holder på til ca. 19, før middag. Onsdag er det foredrag etter frokost og frem til lunsj før avreise.

Posterutstilling og leverandørutstillingen vil være integrert i hverandre og vil være tilgjengelig gjennom hele møtet. Posterveggene i utstillingslokalene er 240 cm høy og 95 cm bred.

Alle måltidene fra middag på søndag 22. jan til og med lunch onsdag 25. jan er inkludert i hotellkostnadene, dette gjelder også for gjester.

Spørsmål vedrørende påmeldinger kan sendes arrangementskomiteen via vårt kontaktskjema.
Innmelding i NSMS kan gjøres via vårt innmeldngsskjema.

GoTo Foreløpig deltakerliste

GoTo Påmeldte faglige bidrag

Påmelding av deltakere

Etterpåmelding

Vi kan ta imot etterpåmeldinger så lenge hotellet har ledige rom. Det er dessverre ikke anledning til å ta imot flere faglige bidrag.

GoTo Registrering av deltaker
NB ekstern lenke til Bergen Kongress og Kultur som håndterer påmelding og betaling for oss

Priser

Registreringsavgift:

Medlemmer av NSMS   kr 1600
Ikke medlemmer   kr 1900
Studenter   kr 900
Ledsagere   kr 1200

 

Hotellutgifter:

Enkeltrom per person per natt   kr 1555
Dobbeltrom per person per natt   kr 1355

Velger en å ikke bo på hotellet kommer dagspakke på kr 535 i tillegg per dag.

Registreringsavgift og hotellutgifter betales ved påmelding på separat webløsning, med mulighet for å velge kort eller faktura.

Påmelding av faglige bidrag

Plakat

Programmet er fullbooket. Påmelding er derfor stengt

Vi vil oppfordre alle til å se på hva dere selv gjør av MS-relatert arbeid på din lab, innenfor ditt fagområde. Har du tatt i bruk nye teknikker, eller bruker du en gammel teknikk på ny måte? Har du noen intressante resultater på en analysetype, noe nytt generelt? Vi håper dere kan presentere masse ting dere gjør på deres lab og ser frem til mange intressante foredrag eller postere av alle typer MS-relatert arbeid.

Vi vil gjøre oppmerksom på at kontaktpersonen for poster må være en av forfatterne av posteren og må være tilstede under postersesjonene.

Abstract av foredrag og postere blir publisert på møtets nettsider og i møteheftet. Vi ber bidragsyterne bruke vårt abstract templat og sende abstractet til arrangøren så snart som mulig og senest 01.12.2016.